Bauzá apuesta por la cogestión como la mejor forma de gestionar un aeropuerto

| Palma |

Valorar:

El presidente del Govern, José Ramón Bauzá, ha defendido hoy la «cogestión aeroportuaria», como «la mejor manera de gestionar un aeropuerto», por lo que ha apuntado que su ejecutivo seguirá trabajando para conseguirla.

Bauzá, que ha asistido hoy a la apertura del paso a peatones en el barrio palmesano de Son Cladera, ha precisado que se ha conseguido que la gestión tarifaria tenga una gestión pública, por lo que el objetivo es lograr la cogestión aeroportuaria.

Ha apuntado hacia «una autoridad aeroportuaria» de la misma manera que existe una portuaria, con el fin de conseguir, entre todos, «el mejor beneficio para Aena y para los ciudadanos de las Islas Baleares.

El Gobierno central anunció el pasado viernes que abrirá a inversores privados el 49 % del capital Aena Aeropuertos, de forma que el 28 % se colocará en bolsa a través de una oferta pública de venta (OPV) y el 21 % restante se licitará para un núcleo estable de accionistas seleccionados mediante un proceso de concurrencia.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

trui
Hace más de 5 años

Una precisió. AENA és una empresa pública i, doncs, els seus empleats no solen ser funcionaris. Tot i això, és clar que s'hi poden produir abusos.

Valoración:menosmas

comellar
Hace más de 5 años

La cogestió sembla una idea encertada, emperò no s'hi hauria de repetir la politizació fatal que es va produir dins les caixes d'estalvi.

Valoración:menosmas

patxon
Hace más de 5 años

Arnau, més enxufisme que ara, impossible, amb l'afegit que ni mos enteram. Com la directiva aquella d'AENA que es va gastar 2.000 euros per forrar el seu cotxe oficial. A Madrid tots els funcionaris viuen com a reis a costa dels nostres imposts. I tu ets tan colló que encara els dónes les gracis.

Valoración:1menosmas

juni
Hace más de 5 años

Tu faràs allò que digui Madrid, Bauzá, i a callar, que per això te paguen, per fer de delegat

Valoración:2menosmas

Biel (1)
Hace más de 5 años

Quan parlen de cogestió, se els hi fà aigua la boca pensant només en "pillar cacho". Golafres que son tots !!!

Valoración:2menosmas

llebeig
Hace más de 5 años

Estic d'acord per a una cogestió, emperó amb dietes limitades i controlades per als polítics que hi ocuparan seients. D'altra banda, no haurien de reservar-se els seients als tècnics.

Valoración:-3menosmas

Mira, Bauzán
Hace más de 5 años

Si viatges amb Ryanair, les hosteses (son ses asafatas, t´ho dic perque ho sàpigues) passen un carretonet amb objectes per comprar i també ténen juguetes, entre les quals hi ha un aeroportet amb avionets tots de Ryanair i només val vint euros- Comprau-vos-ne un i així vos anireu entrenant amb aqueix trastet, que ja en hi ha a bastament per voltros, i deixau la nostra font d´ingressos tranquila, perque no és vostro, l´hem pagat els ciutadàns amb els nostres impostos durant moltes generacións.

Valoración:4menosmas

arnau
Hace más de 5 años

Cogestión = +descontrol ,+ descoordinación y mayores comisiones y puestos de caracter político, léase amiguismo y enchufismo

Valoración:7menosmas

nofretsiquier
Hace más de 5 años

Xuclar directament a l’administració o les empreses públiques no queda molt bé i deixa molt de rastre, si aconseguim cogestionar els serveis públics (doblers públics i gestió privada) tot es legal i la xuclada no sembla tan immoral.

Valoración:4menosmas

el dragó de Sant Jordi
Hace más de 5 años

Totalmente de acuerdo con "la mejor gestión..." (aquí abajo). Este es realmente así. Y precisamente por ahí PODEMOS pillar a los responsables que atentaron contra el sistema público y se aprovecharon vilmente de su privatización rastrera. Podemos y se hará!.

Al tiempo.

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2