Cabrer: «Pastor no puede ir contra el PP»

| Palma de Mallorca |

Valorar:
preload
Mabel Cabrer y Antoni Pastor, en una imagen de archivo.

Mabel Cabrer y Antoni Pastor, en una imagen de archivo.

21-10-2010

La portavoz del PP en el Parlament, Mabel Cabrer, ha confiado hoy en que el alcalde de Manacor, Antoni Pastor, respete la disciplina de voto y el «proceso democrático» tras la celebración del congreso regional y le ha advertido de que «no puede ir contra el PP».


Cabrer ha mostrado el «respeto propio de un partido democrático» a las discrepancias políticas que puedan existir en su formación, como es el tema lingüístico y la reforma de la Ley de Función Pública, y ha dicho que «evidentemente la madurez política» de Pastor le llevará a «respetar una decisión democrática masiva y unánime», tras la reelección de José Ramón Bauzá como líder de los populares.

«Estoy convencida de que Toni Pastor no puede ir nunca contra la democracia del partido, si forma parte del partido», ha manifestado Cabrer en rueda de prensa, que ha insistido en que en el congreso «todos» han podido participar y defender sus enmiendas.

La portavoz ha señalado que Pastor votó el pasado sábado con ocasión del XIV Congreso Regional del PP, aunque no asistió el viernes al congreso al participar en un acto de la Obra Cultural Balear (OCB) en Manacor.
Preguntada por si Pastor será expulsado si en el Parlament no apoya la modificación de la Ley de Función Pública propuesta por el Govern, Cabrer ha respondido que se trata de una cuestión de los estatutos de la formación y de sus órganos de dirección, al tiempo que ha insistido en que no actuará de este modo porque causaría «un daño al PP tras un proceso democrático». «No tendría ningún sentido», ha subrayado.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 6

Ultimas noticias!!!
Hace más de 7 años

Mabel Cabrer nombrada gerent de metros inundables!!!

PD: Parecé ser que se deba a su alta experiencia en la materia.

Valoración:0menosmas

Sibil.la
Hace más de 7 años

Per si la senyora Cabrer llegeix això només li vull recordar que si el PP guanyà a les darreres eleccions va ser perquè "de caixó havia de fer": tot anava en contra dels que aleshores comandaven. Sé de molta de gent que vos va votar perquè va creure -erròniament i tal com prometéreu a la campanya electoral-, que millorariau per damunt de tot la situació econòmica, ja que no vos assaciareu de dir que teniu el remei, i vaja quin remei!. Per sort o per desgracia el jutge TEMPS sempre posa les coses al lloc que pertoca. I tal com li digueren a una companya seva de partit, "com mes amunt t'enfiles mes gros és l'esclat" i ara si no vaig errat, em consta que heu està passant no de lo millor. L'humiliat i aprendre dels errors propis és una qualitat, en canvi, la prepotència sempre passa factura. I la diferència entre vostès i el Sr. Pastor, és que mentre aquest guanya les eleccions a Manacor per la persona que és, els altres heu fan per pura xurra, casualitat i oportunitat del moment. Teniu-ho molt en compte, perquè com diu la dita, el que avisa no és traïdor.

Valoración:0menosmas

Josep Miquel
Hace más de 7 años

vs, un metro del segle XXI? jo hi vaig a diari i francament amb bons ulls arriba a un metro dels inicis del segle XX, el problema es que els pocs usuaris son treballadors del poligon i estudiants de la Uned i la UIB, deixan apart lo de que a l'hivern es torni una marevellosa pisicina

Valoración:0menosmas

vs
Hace más de 7 años

Voldria defensar el passat de la Sra. Cabrer. El tren Manacor-Capdepera i el metro de Palma van ser dos errors de planificació, està clar. La diferència és que tenim ara un metro del segle XXI, emperò un tren, inacabat, del segle XIX, dels nostres rerapadrins.

Valoración:0menosmas

Futur exiliat
Hace más de 7 años

"proceso democrático"? que sap que vol dir aixó "senyora" Carbrer?

Valoración:2menosmas

baleares
Hace más de 7 años

sra cabrer, mas dignidad, menos cinismo, eres una VENUDA

Valoración:8menosmas

miquel
Hace más de 7 años

Pastor sigue, no cambies, tienes mi voto.

Valoración:7menosmas

mallorquinarro
Hace más de 7 años

En Pastor t'agradarà o no, però va de front. Tot lo contrari de na Cabrer, mirau quina cara de bona al.lota, i és una cínica de nassos. Va fer totes ses autopistes incluides ses de Eivissa que mos vàren fer perdre ses eleccions, i ara mos dóna lliçons a tots. Sura com sa merda, ara li fa sa pilota a Na Baussi, i ella i es seu homo estan cobrant des nostros imposts. I encara vol donar lliçons a n'en Pastor. Au nina cínica, ves a donar lliçons a ca teva, que lo únic que tens diferent en es demés és que a tú sa fiscalia no t'ha possat encara sa lupa damunt.

Valoración:9menosmas

Tià
Hace más de 7 años

Si per al senyor Pastor el país està per damunt el partit (el PP, vull dir), votarà en contra d'aquesta màquina d'anorrear el país.

Ja ho veurem.

Valoración:8menosmas

hipocrites
Hace más de 7 años

vos na recordau de ses pataletas d´en Delgado quant no estaba el govern. Ningu li va demanar que deixas es partit.

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 6