Convergència busca espacio en el regionalismo y el centrismo

| | Santa Margalida, Mallorca |

Valorar:
preload
Melià fue elegido por unanimidad nuevo presidente de Convergència.

Melià fue elegido por unanimidad nuevo presidente de Convergència.

11-02-2012 | Nuria Rincón

En el auditorio de Santa Margalida tuvo lugar ayer el congreso constituyente de Convergència per les Illes, cuyos más de 300 compromisarios eligieron por unanimidad a sus dos principales dirigentes: Josep Melià y Antoni Amengual, presidente y secretario general, respectivamente.

En la intervención que cerró la convención de Convergència, Melià aseguró que con el acto de ayer «comienza un nuevo camino» y enfatizó el poder municipal de que dispone -ocho alcaldías en la actualidad- como en principal activo de la formación políticaque tiene como principal objetivo «ir a la conquista del espacio político del centro» desde una perspectiva nacionalista y regionalista.

Ataque al PP

Con el secretario general del PP balear, Miquel Ramis, entre los invitados al congreso, Melià denunció que «desde Madrid nos siguen expoliando, la balanza fiscal ha desaparecido de la agenda política de Balears» y añadió que «la obligación del Govern es defender nuestra lengua, es una vergüenza que no lo haga». El presidente de Convergència no ocultó que su formación política «tiene enemigos poderosos».

En su discurso, Josep Melià no hizo ninguna referencia a la Lliga Regionalista, Font también estaba entre los invitados, ni a la política de futuras alianzas con excepción de Unió Menorquina y Nou Partit, de Menorca y Eivissa, que también enviaron representantes.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 5

un mes
Hace más de 7 años

Todos estos personajes son los mismos que estaban con los XORIXOS DE UM, los mismos que cuando sus jefes robaban ... ellos CALLABAN a cambio de un BUEN PUESTO Y un buen SUELDAZO CADA MES bajo el brazo. Y tienen la cara de todavia querer continuar en ver de avergonzarse .. por lo hecho. Sres NO TIENEN VERGUENZA¡¡¡¡¡

Valoración:8menosmas

PUS
Hace más de 7 años

Només hi ha una paraula que els pot definir: REPUGNANTS

Valoración:8menosmas

Quin desastre
Hace más de 7 años

Els PePeros estan encantants amb vosaltres. Molt parescut a l'efecte Zapatero, sou els que provocau més ganes de votar al PP a la gent de centre dreta perquè amb vosaltres se demostra que el centre mallorquinista no existeix. Mentre estigueu enmig, ells tenen la victòria assegurada sense fer feina

Valoración:6menosmas

Miquela
Hace más de 7 años

Allà vosaltres si voleu perdre el temps miserablement. Està ben clar que la gent no vos vol, que ja no enganyau a ningú per molt que vos caivieu de nom, de color i de sigles. Dieu una cosa i sempre acabau fent la contrària. El poble de Balears ni vos vol, ni vos voldra mai. I feis elfavor de no comparar-vos amb CIU o amb els canaris, perquè no els arribau ni a la brutor de les sabates. Ni els hi arribareu mai. Sa vostra olor se sent de massa enfora.

Valoración:9menosmas

No a la vostra merda de "progrès".
Hace más de 7 años

Lo què vèig pels tèus comentaris és què estàs bén trabucada Malena.És lo què pasa quan una viu dins sa mentida.

Valoración:18menosmas

No a la vostra merda de "progrès".
Hace más de 7 años

¿I què fas tu Malena??.Explíquens a tots lo què fas tú.Segurament has tingut un "càrrec",un despatx amb un ordenador florero damunt la taula,has sortit fotografiada a la prensa només per pintar-la i tot lo què has fet quan qualcú ha telefonat ha sigut dir-li "No podem fer res"(Sa resposta de tots voltros)o donar-li un telèfon i indicacións equivocades.Vos conec de sobres .Sou tots uns farsants què no enganyau a ningú.

Valoración:9menosmas

NO SÓN DE FIAR
Hace más de 7 años

Malena, no ho has acabat d'entendre. Això de les "quatre rates" t'ho pots estalviar perquè dient aquestes coses fas es ridícul. El que ha quedat clar és que les 4 rates sou vosaltres i amb tot el que ha passat la gent no es fia de cap de vosaltres, ni de les vostres sigles, ni de res que tengui a veure amb vosaltres. El problema que teniu és que no vos ne donau compte que la immensa majoria de la gent s'estima més qualsevol altra opció, per dolenta que sigui, abans que vosaltres. Qualsevol cosa abans que UM o CxI, li posis el nom que li posis i ho pintis així com ho pintis. Si la salvació d'aquesta terra ha de dependrer de vosaltres la majoria s'estima més no salvar-se.

Valoración:5menosmas

malena
Hace más de 7 años

Quna llastima de pais, tanta sort que eñs que feis comentaris patètics com aquets sou quatre rates espanyolistes que l'unic que voleu es un pp amb majoria absoluta, molt predicar pero no feis res, i el que pensi que un partit amb deutes i sense poder esta per repartir es mes beneit del que pensava, molt criticar anonimament pels foros i pocs dellons de fer qualque cosama

Valoración:-10menosmas

Joana
Hace más de 7 años

Es una llàstima per la gent de CxI que realment se creu que van per ideals. Se'n donaran compte massa tard que aquests de la foto (inclòs el soci d'en Melià, que pareix impolut)no en tenen d'ideals. I encara que fos així, amb tot el que ha succeït, al carrer veuen UM (o CxI, tant se val) com un virus a eliminar. De fet, la idea més estesa és que amb aquesta marca i amb aquests caps, els ideals són realment incompatibles amb els seus vertaders interessos. El fracàs és el seu destí.

Valoración:6menosmas

Puaj!
Hace más de 7 años

Que algú vulgui anar darrere aquest tipo vomitiu i amb aquestes sigles només pot tenir dues explicacions: o ser com ell o voler arreplegar amb sa carretilla

Valoración:11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 5