Elecciones autonómicas 2019

Esquerra escoge a Agustina Vilaret y Joan Llodrà, que irán en la lista de Més

| Palma |

Valorar:

Agustina Vilaret ocupará el puesto número seis de la candidatura de Més per Mallorca al Parlament balear y Joan Llodrà el número ocho a la del Consell de Mallorca, según ha decidido Esquerra Republicana-Illes Balears.

Este partido ha informado de que esta pasado fin de semana han celebrado un congreso en el que han elegido a sus candidatos con ocasión de las próximas elecciones autonómicas del 26 de mayo.

En la lista del Parlament, junto a Vilaret, también irán Gabriel Cursach, Helena Inglada y Andreu Bujosa.

En la lista del Consell también figurarán Catalina Munar, Lluís Segura y la escritora Maria Antònia Oliver.

En este congreso también han sido escogidos Mateu 'Xurí', Margalida Seguí y Josep Antoni Prats como candidatos en la lista de Esquerra Republicana-Ara Repúbliques que encabezará Oriol Junqueras.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

nofret
Hace 5 meses

No sé Biel, si el llocs que ocuparan els candidats de ERC a les llistes de MÉS son els que corresponen ò no. Però el que pots estar ben segur, es que la decisió d'anar junts i no disputar-nos vots entre les esquerres es una decisió molt encertada. Si determinats personatges de les esquerres adopten posicions incorrectes i voten polítiques de dretes, no ho arreglarem fent candidatures per separat que ens debiliten davant les dretes

Valoración:0menosmas

Biel
Hace 5 meses

Més??? molt mals companys de viatge, especialment una de les cares que ja coneixem, que està aferrada a la cadira i que no crea cap simpatia. Llàstima que gent amb bona intenció es mescli amb ella. Mēs té més d'un problema intern.

Valoración:-1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1