Ara Malikian. | Redacción Digital

TW
0

Coloquio. A las 19.00 horas, en la librería Embat Llibres de Palma (Passatge Particular Joan XXIII), coloquio sobre la novela Massa mares per a un fill, de Dora Muñoz. Dentro de Febrer Negre.

Música. A las 21.00 horas, en Trui Teatre de Palma (Camí de Son Rapinya, 29), actuación de Ara Malikian, con La increíble historia de Violín.

Cine. A las 20.30 horas, en el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma (Concepció, 12), proyección del filme A cambio de nada, de Daniel Guzmán, dentro del ciclo Cinema d’autor.

Conferencia. A las 19.30 horas, en el Teatre Municipal Mar i Terra de Palma, la charla De la lletra folk a la tipografia d’ara, a cargo de Damià Rotger.

Exposición. A las 20.00 horas, en la librería Gabriel Vanrell de Palma (Tous i Maroto, 1), inauguración de la muestra de Joan Vich.

Libro. A las 19.30 horas, en la Associació de veïnats Son Dameto son Piza de Palma (Vicenç Juan i Rosselló, 34), El humor también es calidad de vida, de José Luis Vega Vilán.

Charla. A las 19.00 horas, en el edificio Sa Riera de la UIB, Dibuixant per a Maria. La utilització del dibuix i el còmic com a mitjà de comunicació, a cargo de Miguel Gallardo.

Libro. A las 20.00 horas, en la Casa de Cultura de Felanitx, La carn i el goig, obra póstuma de Miquel Bauçà, a cargo de Adia edicions.