Miquel Oliver destaca el pregó del Club Esportiu Manacor entre els actes que se celebraran. | P. Pellicer

Les Fires i Festes de Primavera de Manacor arrenquen aquest cap de setmana amb un extens programa amb més de seixanta actes pensats perquè tothom pugui trobar propostes atractives. L´alcalde de la localitat, Miquel Oliver, valora molt positivament la celebració, sense oblidar les peculiaritats d´aquesta edició: «Enguany, encara anam més endarrer de Fires i Festes perquè com que han caigut en any electoral, s’han postposat una setmana».

Arrenquen les festes amb una jornada molt especial: «Avui divendres el Pregó donarà el sus a totes les celebracions en un un acte molt especial en què commemorarem el centenari del Club Esportiu Manacor i comptarem amb l’actuació de Reïna en format acústic, un dels grups més important de l’escena musical manacorina, a més del tradicional ball dels Cossiers».

MANACOR. TRADICIONS. El desfile de carrozas y los bailes de los Cossiers ponen fin a la semana festiva. Los niños protagonizaro

Les celebracions es prolongaran fins al 17 de juny i Oliver assegura que «al llarg de dues setmanes, Manacor mostrarà tota la seva riquesa i potencial amb fins a seixanta-cinc esdeveniments per a tots els públics i franges d’edat, per reivindicar amb alegria i il·lusió, que som un poble viu». Demà dissabte destaca la Gran Festa d'Obertura amb el concert organitzat per Renou Col·lectiu, a la plaça Ramon Llull des de las 19 hores.

La ciutat celebra una edició de les seves Fires i Festes en què destacaran a més molts actes culturals, esportius i populars. La Fira de Primavera del diumenge 4, que inclourà la Fira Artesana al Passeig Antoni Maura, Fira de l'esport a l'Avinguda Baix des Cós, Fira de l'Automòbil i Maquinària al Passeig Ferrocarril i l'Avinguda del Parc o una de les grans novetats, la Fira de manualitats a la Plaça des Cós i la Plaça Rector Rubí i la Fira d'Estoncs que tornarà a omplir els carrers del centre comercial, el Ball de Bot, els concerts de música clàssica o els Gegants, seran alguns dels esdeveniments més destacables de l'extens programa.