Etiqueta 'pirates'
‘Piratas’, una aventura familiar de Arte en Rueda en la Sala Dante

‘Piratas’, una aventura familiar en la Sala Dante

La compañía Arte en Rueda presenta Piratas, una producción repleta de aventuras para disfrutar en familia.

El 30/04/2016 a las Sala Dante

Calvià

Condenado a 1 año y 4 meses de cárcel por importar toallas falsificadas

La Audiencia de Palma ha confirmado la condena de 1 año y 4 meses de prisión por un delito contra la propiedad industrial a un comerciante de «souvernirs» que importó de China toallas de playa con dibujos que imitaban el logotipo del espectáculo «Pirates» de Calvià.

Efe27/10/14 0:00

Piratas Adventure

Pirates Adventure: una aventura para toda la familia

Escápate a un mundo mágico lleno de acción, emoción, comedia y disfruta de una experiencia inolvidable. Cuando cumple su vigésimo noveno año, el espectáculo Pirates Adventure ha asombrado a 3 millones de clientes

Desde el al Pirates Theatre
Torre del Verger

La Serra de Tramuntana, digna de la UNESCO

Les torres de defensa

La Torre del Verger de Banyalbufar, coneguda a les guies turístiques com a Torre de ses Ànimes, va ser propietat de l'arxiduc Lluís Salvador. Quan l'arxiduc la va comprar, va voler adquirir també un petit pinar que separava la torre de la carretera que hi havia a finals del segle XIX i per on necessàriament havia de passar per accedir a la seva nova propietat. Aquest pinaret era propietat d'un vellet de Banyalbufar que no el volgué vendre de cap de les maneres. Al cap d'uns anys aquest home va caure pel precipici del costat de la torre, un fet que va ser interpretat pel seu fill com un càstig per no haver volgut vendre el pinar a l'arxiduc, que finalment el pogué comprar a l'hereu del vellet.

Text: Bartomeu Homar / Assessorament lingüístic: Àngels Àlvarez20/03/11 0:00