Etiqueta 'Maties Oliver'
Presentación de una obra que recopila el legado literario de Miquel M. Serra

Presentación de una obra que recopila el legado literario de Miquel M. Serra

Paula Serra, Pedro Alonso, Ángela Moreda, Brígida Vaquer, Arantza Relloso, Paula Nigorra, Antoni Nigorra, Pau Ginart, Aina Nigorra, Damià Pons y Maties Oliver.

Lluc Garcia 17/03/17

Lluís Castaldo, nuevo Hijo Ilustre de Sóller

Lluís Castaldo, nuevo Hijo Ilustre de Sóller

Rosa Galarza, Maties Oliver, Beatriu Rosselló, Francesc Bujosa, Toni Barceló, Josep Thomàs Monserrat, Damià Jaume y Antoni Serra.

Lluc Garcia 24/08/16

Asamblea de la Federació Hotelera

Asamblea de la Federació Hotelera

Javier Plasencia, Alejandro Garrido, Antonio Mayol, Gerard Pasán, Maties Oliver y Miquel A. Jiménez.

Lydia E. Larrey 04/05/15

Sa Fosca

La Serra de Tramuntana, digna de la UNESCO

Llums a sa Fosca

La pràctica del barranquisme combina tècniques procedents de l'espeleologia i de l'alpinisme i pot definir-se com la progressió pel llit d'un torrent que s'ha obert pas entre les muntanyes formant-hi un barranc, assumint tota la varietat aquàtica o rocosa que pot presentar el recorregut: trams amb poc cabal o fins i tot secs, altres trams amb tolls i gorgs profunds o amb cascades de diverses alçades. Per tant, el barranquisme consisteix a anar superant aquests canvis de recorregut: caminant, nedant, grimpant o fent ús d'una progressió més tècnica amb cordes, en particular el descens fent ràpel. Es considera que perquè un descens sigui valorat com a apte per al barranquisme ha de combinar com a mínim dues d'aquestes tres característiques: cabal, verticalitat i caràcter encaixat. El torrent des Gorg Blau les reuneix perfectament: consta de més de 40 salts repartits en més de 6 km de recorregut entre parets que arriben a assolir els 300 metres d'alçària. És de màxima dificultat.

Text: Andreu Ferragut / Assessorament lingüístic: Àngels Àlvarez13/02/11 0:00

Matías Oliver

Quién es quién

Matías Oliver: «No enemistarse, evitar las discusiones y saber escuchar»

Maties Oliver Pascual nació en Palma en 1941. Casado, tiene dos hijos. Le gusta la lectura, jardinería y agricultura. Y la cocina, bricolage, excursionismo... Como buen boy scout hace suyas las palabras de Baden Powel, su fundador: "Dejar este mundo un poco mejor de como lo encontramos".

X. Busquets03/09/10 0:00

Matías Oliver

Matías Oliver

Matías Oliver

Teresa Ayuga 28/08/10