user Oceà | Hace 3 meses

CHIVAS, això no em preocupa, perquè aquesta aigua està dins els cicles naturals de la Natura. A mi el que em preocupa és que a nosaltres, com illencs, ens demanin sacrificis, restriccions i contenció, quan donen màniga ampla XXXL als mono-cultiu turístics , als abusos dels turistontos que porten tota aquesta panda d'empresariutcos cobdiciosos, que només pensen en la seva butxaca i benefici privats, irresponsablement i destructivament. , pensant-se que s'aigua és seva i poden disposar la que vulguin, i ja s'apanyarà la població. IDÒ NO !!! Sempre els illencs, autòctons, ens mengen la merda d'aquests monstres abusons. PROU !!!

user Oceà | Hace 3 meses

Rafel, la gent, especialment els cobdiciosos que van d'empresariutxos per sa vida, se pensen que saben més que la mare Naturalesa. Nem al directes al desastre per l'estupidesa i avarícia humanes.

user Oceà | Hace 3 meses

ANDRESCO_22, això de tallar/restringir aigua que li diguin als hotels, rent-cars (renten milers i miles de cotxos a diari), ports esportius (iots, llanxes, velers,...) , etc...etc... que són els depredadors i malbaratadors de sa NOSTRA aigua. Als illencs que ens deixin viure, que per això és sa nostra terra I AIGUA . ÉS NOSTRA, i tenim PREFERÈNCIA absoluta.

user Mallorquí de Mallorca | Hace 3 meses

Abans d'opinar, informar-vos de la barbaritat de conducció i bombeig realitzada durant el govern de Matas. Costa més la corda que el bou.

user Rafel | Hace 3 meses

S'aigua dolça que arriba a la mar és necessari per l'ecosistema ja que equilibra sa salinitat, el que no és natural és tallar aquest curs natural d'aigua... així com no és normal tenir gespa sembrada a ca teva si és que no vius a Escòcia

user Toñitos | Hace 3 meses

Hace 40 años, tras una larga caminata por Balitx, podías dormir al raso en la fábrica de electricidad y luego beber y ducharte por la mañana de ese chorro estando con los pies dentro del mar. Qué tiempos!!!

user ANDRESCO_22 | Hace 3 meses

Y después nos dirán que no se pueden regar los jardines de tu casa, rellenar la piscina, cortes de agua por seguía. La gran estafa del agua!

user Oceà | Hace 3 meses

I què tal si se va qualque infraestructura, amb una petita xarxa de camionets d'aigua per a suministrar als illencs residents??... Ah, no, que això implica pensar i fer feina per a la població, i millor no fer ni brot, només moure el cul per el monocultiu turístic amb xanxullos, abusos i trinkaments, amb estrangers, fons d'inversió buitres, empresariutxos explotadors, i ciment i asfalt per tot, per a fotre tot millor i ràpid, i que se foti la població, flora i fauna.

user CHIVAS | Hace 3 meses

Y después le piden al ciudadano que no riegue sus plantas y lave su coche.

YO OTRA VEZ YO OTRA VEZ | Hace 3 meses

Que pena, al mar