user Dimoni | Hace más de 13 años

LLuis. Ya veo que te has leido la ley pero parece ser que no te has enterado de nada. Ya que te veo puesto, te has preguntado que les enseñan en la EBAP a estos agentes?? te puedo asegurar que quitar mierdas de perros NO! Sirven para algo mas. Si tanto molestan las mierdas de los perros porque no las recoge cada dueño?? quizas asi tendriamos una mejor convivencia todos. Sobre las farolas, no querras que cambien la bombilla los policias, o si? Quizas si el super gobierno que teneis, cubriera las plazas vacantes, habria mas policias y asi podrian controlñar las cacas de los perros que tanto os preocupa. Vergüenza me da a mi, cuando veo tanta droga y trapicheo en el pueblo y lo único que os preocupa a unos pocos son las cacas de los perros!

user Miquel | Hace más de 13 años

LLuis veig que encara no t'enteres de res de res.

user LLuis | Hace más de 13 años

He tengut més d´un problema i mai he cridat a sa policia local, perque si vos criden a voltros com he dit abans , després de tot sa Guardia Civil et crida per declarar. Per tant per evitar això crit directament a qui he de cridar. Altres cosa te diré, si vos crit i esteu llevand cacas de ca con dius tu, deixes de costat allò que fas i atens sa meva cridada si es dona el cas que es el important lo meu que les cacotes, per això exesteix lo que esdiu ordre de prioritat, si estás fent algó ho deixes depenent de la prioritat que tengui la cridada. No es molt difícil saber-ho. Ja que dius que no pots estar pendent de ses caques de cuçes per si un cas vos cridam, ido tampoc reguleu les escoles, donat que a lo millor ens posau l´excusa de estar regulant. Ai deu meu lo que tenc que llegir. Si tens cualque dubte aquí tens la teva feina diaria.El fet que et neguis a fer feines que son primordials demostra la vostra poca professionalitat. Ara hem diràs que tampoc acudiu si els porcs son per enmig, o cans a lloure? tampoc hi anau al acudit? ahh vale que només anau per temes de seguretat , CSI ok, M´ha quedat clar. Las principales funciones que tiene encomendadas la POLICIA LOCAL, ya sea en materia administrativa o judicial, básicamente vienen reflejadas en la LEY ORGÀNICA DE FUERZAS Y CUERPOS DE SEGURIDAD 2/86, en la LEY REGULADORA DE LAS BASES DE RÉGIMEN LOCAL, 7/85.

user Joana Maria | Hace más de 13 años

Lluis les necessitats les has de controlar tuuuuuuuuu jo en tenc un y crec que la policia està per donar un servei al poble. Si quelque dia et passa res veuràs qui et treura les castanyes del foc...després cridaràs a la policia i ells te diran : no perdona estic llevant caca de cus. Xerres desde l'ignorància.

user LLuis | Hace más de 13 años

M´´he equivocat mes avall volia dir, que les necessitats del cans les heu de controlar voltros denunciant per ordenances municipals. I respecte les faroles rompudes o mobiliari donçs també ho teniu que controlar i denunciar per danys al mobiliari. I posaré una tercera que es ben hora que la sapigues, heu de fer més funció de policía de proximitat i no per seguretat, sino per atenció als veins, a les seves queixes i d´altres. A nes poble paguem una policia que ha de ser una policia propera a nes ciutadà, no uns policies que van de pistolers i que després de detenir al sospitós ho passau a sa guardia civil perque aixo ho he vist mil vegades. IDo sent aixi no dupliqueu ses coses. Fent ses coses aixi vos asegur que tot aniria millo fins i tot les vostres condicions laborals.

user LLuis | Hace más de 13 años

Massiel tu no saps ni les feines que has de fer, veus? no m´he equivocat. Com que ses faroles rompudes no es cosa de sa Policia ? ido diguem qui els ha de multar per ordenances municipals ?? mom pare? Com que ses faroles o mobiliari des poble no es assumpte de sa Policia Local? ido qui es es que ha de vetlar per la seva conservació? també mum pare? Surts siguent que sa Policía Local no está per aquestes tasques i sí ho està per donar seguretat. Perdona et digui per donar seguretat ho sent molt pero que jo sapigue tothom al poble per aquest temes cridam a sa Civil. Amb això et vull dir que ni jo ni sa gran majoria des poble fa comptes de que mos doneu seguretat. Es ciutadans no son benits i sabem quina funció tenem cadascún dels nostros cossos de Policía. Et diré que jo no som Policía, faig feina de representant, però beneit no ho soc i se perfectament qui es es qui dona la cara quan hi ha un problema de seguretat, robos, violacions etc etc etc... Per últim diré que no hem be de nou que tengueu problemes amb es Jefe vostro, si anau d´aquesta manera fent de costat les vostres principals funcions ido nam be, cridarem a sa Civil i que fassin les vostres i voltros les seves.Fins aquí arribaríem. El que tenc que llegir me pareix mentira.

user massiel | Hace más de 13 años

estimat lluis, no tens ni idea del que parles,de controlar les necessitats del cans s'han d'encarregar els seus amos no els policies, de les faroles rompudes, els pares que controlin mes els seus fills,i així podria continuar fins demà, dona gracies dels policies que tens al poble que vigilan per la teva seguretat i la de la teva familia i al batle; AL CARRER AL IGUAL QUE EL SUBINSPECTOR¡

user miquel | Hace más de 13 años

LLuis veig que no saps de que va el tema.

user LLuis | Hace más de 13 años

Mem si d´una vegada obriu els ulls els municipals. Es batle i es jefe fan el que han de fer, ho fan bé. Que es aixo de dir mem si ve un jefe nou amb ganes de fer feina. La Policia local es un cos preventiu no repressiu. Es problema el teniu voltros en el moment de voler fer coses mes enllà del que podeu. Fa uns anys els municipals pesaven porcs i d´altres animals a les places i ningú no es queixava, eren serenos, vigilants dels parcs. Avui dia vos creis el que no sou i voleu tocar feines que no son vostres, i ses vostres propies pasau ben de llarg, feis es favor i mirau de controlar les necesitats que fan es cans, faroles rompudes, claveguerams que puguin fer mal als vianants, mal estat de les vies publiques,regular més el trànsit i llarg etc. Sa meva opinió, 1200 euros mes, está ben pagat sa feina de municipal, pero ben pagat. Donau gracies que teniu feina encara que molts ciutadans esteim fora feina i amunt pagam impostos, perqué sino ja ens direu qui vos pagaria.

user aparna | Hace más de 13 años

Es injust així com els Ajuntaments de les Balears tracten a les seves policies locals, principalent les dels pobles. Pens com el primer participant d'aquest foro, que parla de la CAIB, ho manifesta molt be i es molt clar. La Conselleria que li pertany la policia, hauria d'agafar les riendes d'una vegada e igualar les condicions socials i salarial dels policies local de les Balears, cada poble amb les seves particularitats, o obligar als Ajuntaments a que prenguin unes determinacions enfront al problema general de les policies. Els policies locals son persones que es guanyen el seu sou amb dignitat i realitzen funcions tant o més especifiques que els altres Cossos policials, principalment la dels pobles. Veig que tots els pobles pateixen els mateixos problemes i no es just que tot es giri en contra de la policia. Els Ajuntaments i el Govern Balear s'haurien de seure i parlar, parlar ben clar, ja que es un assumpte prou important, i mirar de dignificar la labor dels nostres agents locals, que es mereixen uns llocs de feina mes dignes dels que tenen. Anims policies locals de les Balears i molta sort