user Toni | Hace más de 7 años

Las leyes no son morales, las han creado personas corruptas por el dinero, es infracción si alguien tiene 2 casas y se esta construyendo un chalet en suelo rustico, si alguien no tiene donde vivir, el suelo rustico es la única alternativa posible, ante este robo masivo en impuestos. No se tendría que especular con la vivienda o el dinero.

user toni | Hace más de 7 años

ES MUY NECESARIO QUE SE APLIQUE LA LEY, OBRA ILEGAL MULTA Y DERRIBO, MALLORCA MEJORARA

user surmann | Hace más de 7 años

no es de recibo que haya muchos sitios, que en vez de suelo rustico parecen urbanizaciones, evidentemente por ilegales. Elementos que en suelo rustico tienen el 90% de hormigon, y el 10% de tierra. Muchos extranjeros con dinero ya no quieren venir a Mallorca porque dicen que la han destrozado. Se tiene que regular por eso en suelo rustico normal pusieron 14000, que es muy logico. A partir de aqui se tiene que respetar la ley, como cualquier otro. Por ello se deben derribar todas las ilegales. De otra forma podemos pasarnos por el forro cualquier ley

user Diego | Hace más de 7 años

Sinceramente es penoso, que los ayuntamientos no dejen hacer nada , yo personalmente tengo una finca de 10.000 metros una caseta de 30 y no dejan hacer más que tampoco pido mucho más lo suficiente para vivir con mis 2 hijos y mujer, si dejaran la finca estaría cuidada , limpia, se pagarían impuestos,etc,,, estoy hablando de 100 metros en 2 alturas ósea 20 metros de suelo,para mí es una vergüenza,y tengo agua de la calle y luz de gesa.

user Agència de Disciplina Urbanística | Hace más de 7 años

A @ l'Agència de Disciplina Urbanística: a pesar que tot lo anterior a la signatura del conveni és competència de l'Ajuntament, si aquest no actua, l'Agència ho farà. Per tant, aquest expedient es tramitarà i es resoldrà.

user @ l'Agència de Disciplina Urbanística | Hace más de 7 años

No pretenc fer públic el núm. d'exp., tan sols una crítica sobre l'actuació duta a terme per part de l'ADU i de l'Ajuntament. No és acceptable que l'ADU manifesti que no s'ha tramitat l'expedient a causa de la càrrega de treball i que encara espera torn. Des de l'any 2012 he presentat un total d'onze escrits sol·licitant la subrogació del CIM després d'una palesa i deliberada inactivitat municipal amb tal de no resoldre l'expedient. La resposta era sempre mateixa: ”...Atès l’anterior, no és donarien actualment els requisits exigits [...] per atendre l’assumpte...”. Casualment, l'anterior batle del municipi era també el Conseller de Cooperació Local del CIM, l'actual diu que “no pensa actuar contra un veí del poble” i l’ADU que tot l'anterior a la signatura del conveni és competència de l'Ajuntament. En definitiva, una broma. El meu darrer escrit a l’ADU és el RGE núm. 1228 de 3 d'octubre de 2016.

user Mariluz | Hace más de 7 años

Y sóller, ni uno?

user Agència de Disciplina Urbanística | Hace más de 7 años

A "Pregunta": Sí, es pot calcular aproximadament quants expedients pot tramitar i resoldre mensualment o anualment una persona que es dedica a instruir-los. Per això, el nombre multes i ordres de demolició que es poden imposar i executar està vinculat al personal disponible. També influeixen altres factors, com la implantació de mesures per agilitar la tramitació.

user Agència de Disciplina Urbanística | Hace más de 7 años

A @ l'Agència de Disciplina Urbanística: Amb les dades que facilitau no podem saber de quin expedient parlau. Però és ben cert que a dia d'avui l'Agència pot tenir expedients de l'any 2012 sense tramitar o resoldre. De fet, a finals de 2015 vàrem detectar més de 1.000 expedients sense resoldre, acumulats durant anys. Per això, a més d'augmentar el ritme de feina i augmentar el personal, en el mes de juny de 2016 l'Agència va aprovar, per unanimitat de tots els membres del seu Consell de Direcció, uns criteris objectius per establir un ordre en la tramitació dels expedients pendents. Aquests criteris són públics i estan a disposició de tots els ciutadans a la pàgina web de l'Agència (http://www.agenciaprotecciourbanistica.net/pdf/pla_insp2016.pdf). Per això, si l'expedient que esmentau encara no s'ha tramitat o resolt, és perquè encara no li ha arribat el seu torn d'acord amb els criteris establerts.

user Pregunta | Hace más de 7 años

Tenen suficient recursos? Pels comentaris pareix que hi ha molta feina per fer i no sé com funciona es procés. Per example, una denúncia ha de menester tantes hores de feina i per tant la limitació de l'Agència són 'x' processaments? Bona sort i a continuar!