LLorenç Vicens LLorenç Vicens | Hace 26 días

Y este portavoz aún no ha dimitido? Por cierto ya habrán juzgado a su amigo del alma que enchufo a Costa de nuestros impuestos?

user Lluís | Hace 26 días

MoixetaSa denominació acadèmica de ses llengües ès competència dets organismes competents, seguint criteris filològics. Es referèndums populars se fan per decidir qüestions polítiques, no acadèmiques. Per què te preocupen tant ses modalitats insulars de sa llengua catalana si tanmeteix escrius en foraster? Dius que hi ha dos centralismes, i queda clar que has triat es madrileny. Qui protegim ses modalitats insulars som es mallorquins, menorquins i pitiüsos que parlam i escrivim en sa llengua pròpia, no es mallorquins atorasterats pes franquisme que reivindicau falsament es mallorquí en foraster. Vos ho heu de fer mirar!

El_dimoni_ El_dimoni_ | Hace 26 días

Som i SeremEls que mos han de deixa en pau son tots els partits que se presentan aqui i fan el que li diuen a Madrid sense sebre el mos falta o deixa de falta !! Fora PP, PSOE , vox , sumar i podemos !! I mes el pi i mes

user Lluís | Hace 26 días

UsuarioI tu què hi fas, per protegir ses modalitats insulars? O per ventura just t'interessa es castellà sense modalitats?

user Mc | Hace 26 días

UsuarioPerdone, pero no se recomienda nada. Solo se exponen datos y hechos, relacionados con la noticia. Al PP en Baleares, cuando no ha agitado el avispero de la lengua le ha ido mejor electoralmente. Por ello las declaraciones de Prohens, Costa y Sagrera van en esa línea: "No entraremos en debates estériles", "El Estatut no se cuestiona"...

user Catita | Hace 26 días

La confrontació hi ha estat des del primer dia. I hi seguirà estant. Perquè VOX és co la mar, que quan més té més brama. No havien d'haver claudicat en res. Millor haguessin estat unes noves eleccions, però és clar, na Prohens en tal de governar ha tragat amb tot. Ara podem esperar al proper xantatge, que arribarà, seguríssim que arribarà.

user Juanito M | Hace 26 días

Ya engañaron a mucha gente los catalanistas y, con apoyo de psoe además de los radicales. Les hicieron creer que no podrían hablar , que les reducían la calidad de educación y quedarán unos monstruos. Unos lo creyeron y otros a sabiendas era mentira seguían engañando. La gente es mayorcita para luchar contra la mayoría de las urnas con la excusa de la cultura. Apoyo totalmente que convivan la cultura local balear y la española, pero que se imponga el monopolio catalanista.

user Usuario | Hace 26 días

Pues si la buena referencia del pp han de ser cañellas y matas, que fueron acreditados judicialmente como corruptos, !!!vaya referencia que está recomendando!!!.

Som i Serem Som i Serem | Hace 26 días

El_dimoni_Idò que en Feijoo se'n vagi a navegar amb els seus amics narcos i que mos deixin en pau

El_dimoni_ El_dimoni_ | Hace 26 días

Som i SeremEl PP va estimar mes governa amb el feixisme , ordes den feikoo