Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace un mes

Izquierda torticeraNo, creo que se refiere usted a Ayuso, si hermano, su novio...

user Izquierda torticera | Hace un mes

Claudio RanieriRegalos de empresas privadas???...se refiere a Francina y la comisión que se llevó por las mascarillas defectuosas?

user Cap amunt | Hace un mes

RealistaVostè s'equivoca, Esports 3 fa molts d'anys que existeix. Fins i tot radiaven es partits a 2B. No se por imaginar com criticaven Mallorca, escoltant es seus colaboradors no se com va pujar perquè segons ells el Mallorca és dolentíssim. L'hi vull recordar que a diari xarren de molts d'esports Bàsquet, tenis, vela... Qualsevol que participi un equip balear. Fins hi tot donen importància a equips com el Baleares i Palma Firal retransmeten els seus partits. Are es sert que hem en Terrades han canviat sa manera de fer i per radiar un partit fan falta 20 comentaristes. Vull pensar que això ho paga sa publicitat que van donant cada 10 minuts que arriba a ser pesat.

user Realista | Hace un mes

Dr.OffensorJo personalment he posat queixes i he fet preguntes a IB3 sobre tota aquesta propaganda i gestió que s'ha feta i envoltat sobre la final de Copa del Rei(hem hagut d'aguantar durant més de 2 mesos, migdia i vespre xerrar de la punyetera final) A mi me pareix be que en xerrin però durant més de 2 mesos.... Això és ser un forofo radical i un periodista ben poc professional . ¿Saps que me varen contestar? Que si no m'agradava que no miras la televisió i canviàs de canal! Què te pareix? O sigui que quan ens queixam del periodisme que fan a una TV PÚBLICA PAGADA PER TOTS, envers de prendre nota i millorar, NOOO, canvia el canal. No només això era veure cada dia les cares dels periodistes quan xerraven del Mallorca: rialles, postures sobèrbies,... i donant migdia i vespre més de 10 minuts xerrant del Mallorca i la resta d'equips i d'esports com si no existissin, deixant 5 minuts i au ja et basta. Vergonyós!

user celiacs | Hace un mes

A ver si me aclaro: El de ida lo pagó de su bolsillo, por lo tanto, no le costó nada al ejecutivo, el de vuelta lo pago el Mallorca por lo que tampoco le costó nada al ejecutivo, pero el ejecutivo lo habría pagado todo si el Mallorca no le hubiera pagado la vuelta. Ahí me entran dos dudas, la primera es porque no lo pagó todo el ejecutivo si tienen presupuesto asignado para los viajes de representación, que es lo que era, según dicen. Y la segunda, siendo un viaje de trabajo, ¿por qué se pagó ella la ida.? Algo huele mal.

user Realista | Hace un mes

Dr.OffensorTambé tenc una persona que ve per la feina i que va estar fent feina a IB3 que me confirmà tot això i me va dir que segurament així com són varen gastar part del pressupost en aquest partit de la final de Copa del Rei. VERGONYOS!! IB3 L'HAURIEN DE TANCAR PER SEMPRE!

user Quique Garcia | Hace un mes

Enhorabuena al Bilbao a veces el fútbol hace justicia

user Realista | Hace un mes

Dr.OffensorD'on he tret aquesta informació? O no vas veure IB3 durant més de 2 mesos i tot lo que han donat després de la final? Varen mostrar als seus treballadors el dia de la final per Sevilla (entre ells en Santi Taura) i els varen entrevistar entre ells mateixos. Després en el dies posteriors varen mostrar a l'afició del Mallorca i a les grades i havia les dones que donen els esports a IB3. Lo del programa nou es diu Esport 3 i s'ha creat en doblers públics i simplement ho han creat per quan juga el Mallorca el seu partit de lliga per fer el comentaris i ho presenta en Toni Terrades que és el mateix que radia els partits com el de la final i apart ells mateixos (IB3) va fer la propaganda diguent que contractarien ex jugadors del Mallorca com a col·laboradors, . Són tan poquesvergonyes que ho diuen sense amagar-se. El director Toni Salas és el director d'IB3 i va ser el cap de premsa del Mallorca fins abans que IB3 el contractàs. Si mires el seu perfil a les xarxes socials no li facis mai la contrari o xerris malament del Mallorca perquè te posarà de volta i mitja. És un forofo radical!! El director de la ràdio Dani Barjacoba era el que entrevistava a peu de camp als jugadors del Mallorca quan jugaven a Son Moix. El director del programa Jo en sé més que tú, Àngel Aguiló és un altre mallorquinista que tot lo dia surt per les xarxes socials amb la camiseta del Mallorca. Com pots veure. Els ciutadans esteim pagant una TV PUBLICA que està plena de enxufats i contractats que tenen relació amb el Mallorca!! Així és normal que tot lo dia xerrin del Mallorca i li facin propaganda gratuita amb doblers públics! IB3 és la TV encuberta del RCD Mallorca!.

user Ángel | Hace un mes

Me parece correcto

MarBosch MarBosch | Hace un mes

Traducció perquè quedi clar: * Govern Consell i segurament Ajuntamet de Ciutat regalen uns millonets al RCD Mallorca SOCIETAT ANÒNIMA DEPORTIVA * Aquesta societat mercantil ho agraeix REGALANT entrades, viatges, estàncies i imagín que bon dinars i sopars als propis polítics i polítiques que li han regalat els NOSTRES EUROS (Estic pensant que constents estaran, per exemple els balearicos...). * Esperem que aquests poítics facin constar a la seva DECLARACIÓ D'HISENDA aquests regals, com es faria si un banc et regala unes olles (és un fet real, no hem de riure). * Si no ho declaren com a ingressos serà FRAU FISCAL. I ara n'hi afegiré una de meva: ALGÚ ELS HA DEMANT SI A MÉS HAN COBRADES DIETES PELS DIES QUE ES DESPLAÇAREN A SEVILLA? És una pregunta que haurien de responde JA: