YO OTRA VEZ Yo | Hace 4 meses

VIVA LA ANARQUÍA. Y ASÍ CON TODO. MALLORCA, PARAÍSO DE LA MAFIOSOS, DELINCUENTES, Y INVERSORES EN CON CAJA B. NÚMERO 1 EN TODO LO NEGATIVO. SI ESTÁ PROHIBIDO ESTÁ PROHIBIDO. NO ENTIENDO ESTA FALTA DE APLICACIÓN DE LAS NORMAS. MENUDO EJEMPLO PARA EL RESTO DE JÓVENES, DA IGUAL, AQUÍ SE HACE DE VÁNDALO Y ENCIMA TE PREMIAN. VAYA HIPOCRESÍA POR PARTE DE LAS AUTORIDADES. PESTES DE PAÍS 🖕

user Oceà | Hace 4 meses

Pedro, però per moltes coses bé que interessa a molt que vingui aquesta "fauna" que dius, eh!? .... especialment per omplir-se ses butxaques els quatre abusons de sa nostra terra, recursos i futur, i que se fotin els illencs i llur futures generacions. (Que no hagi aquesta cobdicia i ànsia de creixement desmesurades i subrrealistes, que només ho foten tot, començant per la massificació i saturació de tot, a més de s'esgotament de recursos) No s'ha de culpar a la gent que cerca un futur/vida digne , s'ha de culpar a qui s'aprofita d'aquesta gent, perjudicant al damunt als nostres pobles autòctons per pur egoísme, cobdícia i avarícia, d'una minoria pocavergonya abusona.

user Perico V | Hace 4 meses

Soc Pollençi, te vaig veure per IB3 desde Catalunya on visc desde fa 50 anys. La meva dona, també Pollençina I Jo varom disfrutar molt. Enhorabona.

user Eldesiempre | Hace 4 meses

TonimallorcaY sin fiestas de pueblo, también lo hacen los turistas, no hay que tratar de embarrar las tradiciones, hay que respetar las fiestas y tradiciones locales. Gente guarra y borrachos hay por todo y de todos los rincones del mundo.

user Pedro | Hace 4 meses

Menos mal que puja dalt un dels nostros...amb sa fauna que hi ha....Enhorabona!

user Baticul | Hace 4 meses

Aquest al.lot es un 10. Un exemple comenjove i com persona. Li dóna 1000 voltes a en Rafel Nadal

user Dani83 | Hace 4 meses

ENHORABUENA PAU, me alegro que un chico jovencito haga cosas buenas cómo tantos deportes que haces, sigue así, más jóvenes debería haber como tú. A por más el año que viene, ole y olé por ti 💘💘

user Tonimallorca | Hace 5 meses

Con todos mis respectos a las fiestas patronales de cada pueblo, lo único que observo es que cada vez son fiestas de borracheras y gente incivilizada, orinan en cualquier lugar, dejan basura por todo, y en muchas fiestas aprovechan para pintar fachadas de casas particulares y patrimonio histórico cultural como ocurrió no hace mucho en Alcudia, en fin están muy bien las fiestas tradicionales pero sinceramente son fiestas con demasiado alcohol y gente incivilizada y a veces agresiva.

user cabrianes | Hace 5 meses

cabrianesO sea 39 negativos que estan contra la ley.Asi nos va en este Pais

user Oceà | Hace 5 meses

No, si jo me n'alegro de que aquest jove hagi guanyat, i de que tengui aquesta agilitat. Però que és una prova irresponsable i perillosa, ho és. Hauria d'estar evolucionada a un accés a la pujada, més civilitzada, potser amb unes proves prèvies que només deixessin entrar al recinte de "pujada" del pi, als que hagin superar un 1er filtre, i així queda més seleccionat i just per a tot el que ho volgués provar, inclús dones, per descomptat. I amb unes mesures de seguretat mínimes, amb un possible arnés i mesura a terra anti-caigudes. (I ho faran, ja ho veureu, quan arribi qualque desgràcia)