user Gambius | Hace un año

Otro lobo entre ovejas,va bien se vayan descubriendo,gracias a los perros pastores que provocan su ira y bajos instintos.

user Esdes | Hace un año

A ver cuantos de nosotros no ha dicho "puta gente" .... y más conduciendo . ¿O no? ...

user Pygmaleon | Hace un año

ToñitosFer-ho mira, aquest Recto de l'Iglesia de les Dolors es mes fatxa q el militar Queipo de Llano. Le veritat q de cor, son de cade cop mes entusiasta de le Iglesia Ortodoxa de la Russ. Au ido!!! Salut i Republique...

user guaita | Hace un año

!!!QUE RARO, CON LO ATEOS QUE SON SE PRIVAN POR ENTRAR EN LA IGLESIA A CANTAR!!!

user Pep | Hace un año

Qualque cosa esta podrida a Manacor, quan es batle lo unic que ha fet ha estat: primer atacar a n'en Nadal, i ara a Ses Completes. Aixo just passa quan es batle no es des poble, i ni esta per es poble.

user Arrom | Hace un año

Está más que claro. La iglesia es un partido político más. En este caso de ultraderecha.

user Aurora Picornell | Hace un año

Cansado de este circoLi record que ni una sola sola de les víctimes franquistes va quedar sense desenterrar, sense reconeixements en làpides i estàtues o carrers i sense reparacions i privilegis econòmics a les famílies. Ni una. Com les víctimes d'ETA, que han tengut els seus homenatges i suculentes indemnitzacions. Per als republicans, en canvi, o per a les víctimes del GAL, oprobi, menyspreu i marginació Les indemnitzaran com a les víctimes d'ETA? Jo crec que se conformarien amb recuperar l'honor, la memòria i el sepulcre dels seus familiars. Però també seria digne d'unEstat democràtic que els tornassin tot lo que els varen espoliar els militars franquistes. Com la casa de n'Emili Darder que ara és una Comandància Militar. Quina vergonya!

Cansado de este circo Cansado de este circo | Hace un año

Aurora PicornellEspero, por el bien de todos, que usted no sea historiadora... ¡¡es que no se corta un pelo!!. Madre mía vaya forma que tiene usted de deformar la historia.

user Lectora | Hace un año

El que li faltava a la Església Catòlica, perque encara perdi més feligresos! Per si no bastaven tots els escàndols que hi ha hagut, més la facció de l'Opus i companyia que impedeixen que el papa Francesc faci reformes, la modernitzi un poc i autoritzi als sacerdots a casar-se i a formar una família entre altres projectes, ara resulta que la saba nova sacerdotal està composta per capellans ultres que a sobre diuen paraulotes i mentides i la supèrbia els domina. Vaja exemple!

user Funcionari | Hace un año

Nivelarro.