user Toni | Hace más de 4 años

És tècnicament correcte comparar una regió com les Illes (aproximadament 0,8 per cent de la població d'Espanya) amb estats (100 per 100 de les respectives poblacions?

user Lumpen | Hace más de 4 años

Es lo que tiene vivir del turismo, de tener una población semianalfabeta y una masa laboral de muy baja cualificación

user pamboli | Hace más de 4 años

és lo que té ser una colònia de l'imperi castellà

user JOSE | Hace más de 4 años

vivimos en una isla con exceso de gente,coches,grandes superficies,hoteles etc.Por eso tenemos problemas robos,peleas entre bandas,colas en las carreteras,meses para que operen en son espases.La mayoria de los inmigrantes no se adaptan a nuestra cultura si no al reves por eso esta de moda el regeton,los jovenes son mas machistas,pero lo importante LA EDUCACION en todos los sentidos de eso NADA DE NADA,

user @Thank You so much. | Hace más de 4 años

Aquest model social, no és precisament el que defensa un govern d'esquerres, és el que durant molts d'anys ha potenciat un govern i uns empresaris que només han mirat el seu creixement sense veure que s'estaven carregant el model de vida d'aquestes Illes. Ha vengut molta gent a fer feina amb un nivell cultural baix o nul (molts estrangers) no tenen cap interés per formar-se ni per formar els seus fills, només doblers i quan poden comprar cotxos i roba de marca, se dona el cas de families que ja van per sa 3r generació que viu aquí i són tan incults i maleducats com si acabassin d'arribar, malgrat hagin passat per s'escola i lo únic que han tret d'ella és cobrar beques.

user no vull ser colònia! | Hace más de 4 años

és totalment impossible avançar i evolucionar tenint mans i peus fermats, o deixam de ser colònia o això és el que ens espera

user Raulito | Hace más de 4 años

Desde cuando las Baleares son un país?

user Fran | Hace más de 4 años

Señores es el resultado de 10 años de abandono escolar donde el. Albanil tenía un audi a4 y el que estaba estudiando era un Pringado cuanto tiempo los catetos repiten EN MALLORCA SE VIVE BIEN, MALLORCA NO HAY CRISIS, ESTI ES Un paraíso. Así estamos cada vez con más mierda al cuello pero acostumbrados como siempre.

user Truman | Hace más de 4 años

Cuando gobiernan las izquierdas se cuidan mucho que su cantera de pobres siga creciendo son futuros votantes

user Artur Tur Tur | Hace más de 4 años

A "Prou": A Eivissa mos passa lo mateix. Es turisme ha fet créixer sa delinqüència, sa incultura, sa pobresa, s'incivisme, sa drogadicció, etc. Quan no hi havia turisme sa gent era més pobre, però no miserable. No hi havia sense-sostres, tothom tenia una casa, encara que fos molt humil. Sa gent era més culta i educada. No hi havia drogates, ni lladres. No era necessari posar portes blindades, ni reixes a ses finestres, ni alarmes, ni càmeres de vigilància, ni guàrdies de seguretat. Podiem parlar en sa nostra llengua sense problemes. Es pot dir que es turisme mos ha fet més mal que bé. És una llàstima, perquè no hauria de ser així.