Joan Salom Joan Salom | Hace un mes

No se pot posar limits a la llibertat de circulació per territori nacional, es anticonstitucional. I així acaba tot. Si hi ha problemes, que ho solucionin d'una altre manera.

user mallorquinsub | Hace un mes

Som i SeremVal, feim una revolucio bolivarista, expropiant aena ficant moltisim mes funcionaris, cobram un munt de impostos per tot i tothom val, tomam hotels etz, val ok. I els politics que faran amb els impostos? Aniran a pagar deute que tenen els numeros vermells, crearan mes chiringuitos o te pareix que miraran per es poble?

user mallorquinsub | Hace un mes

MenorquíO sigui que el pp es el culpable val, doncs sa solucio es socialisme val, o sigui que se estaven fent canvis darreraremt val ok, oido cocina😂, per cert es diu dotbers en baleà no diners.

user Danielguillermo | Hace un mes

Tranquis. Esto está solucionado. :Estudiaremos.un proyecto para analizar la posibilidad de hacer un plan piloto para analizar la carga turistica". " Luego, ya veremos, pero como sabéis no nos gusta intervenir ni prohibir". Pero todos somos culpables. Pensamos y votamos que año tras año se bata el récord anterior de turistas. Si un año el número se estanca, los llantos de las plañideras de hostelería y construcción se oye en Siberia. Soller, Palma y toda Mallorca: perded toda esperanza

Vicent Martín Vicent Martín | Hace un mes

Som i SeremCarai, quanta iniciativa!. Vostè sí que valdria per president des Govern Balear.

kikirikidouglas kikirikidouglas | Hace un mes

Quin oi de mentiders.

user Mar | Hace un mes

HAY QUE PONER LÍMITES EN TODA MALLORCA. ESTO ES INAGUANTABLE!!!

user Caminant | Hace un mes

Ja que entre Palma i Sóller els problema no és sols les altes imd de tránsit i saturación del transport col.lectiu per carretera, la principal solució passa en fer que el FC de Sóller sigui un vertader transport públic de qualitat. És sorprenent que una infraestructura d'alta ocupació, que circula per una plataforma propia no formi part de cap plà de millorar la situació.

VIVIMOS DEL TURISMO VIVIMOS DEL TURISMO | Hace un mes

HARTODEALGUNOSForrarse es cobrar 1200€ al mes? JAJAJA

user Pau | Hace un mes

Si lo primer que heu fet es llevar es tranvía que s havia de fer, i el decreixement de places turistiques,per dur mes cotxos de lloguer,més creuers... i aixi construir mes carreteres,autopistes i hotels i aixi vos donen es sobres es vostres amics hotelers i constructors com sempre heu fet es des PP, sou es partit més corrupte de Balears amb diferencia