user Blas de Lezo | Hace un mes

Ciudadano Kanei @Hans Es lo que os faltaba a los de la Koldosfera: ir juntos y revueltos con el partido de los terroristas.

user ciutadaciutadella | Hace un mes

Idò ara a blanquejar terroristes!! Vergonyós!!

user felvalent | Hace un mes

HansQuina "opció" més degradada sa des que vos ajuntau amb Bildu, es partit des terroristes. S'apologia i enaltiment des terrorisme i es terroristes i fer homenatges a terroristes i assassins són "opcions" (per no dir-ho d'una altra manera) que retraten a qui les abraça. Una "opció" que ha presentat fa menos d'un any a 44 terroristes, inclosos 7 assassins a ses seues llistes, es indecent i èticament deplorable. Ja ho diu es refrany: No s'ajunten fins que no es semblen.

user felvalent | Hace un mes

Ens poden explicar que té a veure el figurat "mallorquinisme" o "menorquinisme" amb ajuntar-se amb Bildu, el partit que fa un homenatge darrere l'altre als assassins etarres, perquè ho trobo indecent.

user Antoni Marques | Hace un mes

Aquest partit està carregat de contradiccions, és un partit d'extrema esquerra marxista farcit dels teòrics "enemics de classe" burguesos tan (arbitrariament) estigmatitzats damunt el paper, "docents" com els hi agrada dir a ells mateixos, funcionaris, alguns professionals liberals, classe mitja i mitja alta que prediquen una cosa i en fan una altra i practiquen la "cultura" de l'endoll i la incoherència. Un partit esquitxat a Menorca per irregularitats com el frau a Milà o les adjudicacions a dit a l'IME. Fa poc es presentaven dins una coalició amb comunistes, el partit dels defensors dels lladres de cases okupes, etc., quan l'entorn més proper de la seva cap visible a l'ajuntament de Ciutadella (l'únic de Menorca que van governar 8 anys), per exemple, esta carregada de propietats, habitatges, apartaments... i reuneix un conglomerat inmobiliari. Es diuen mallorquinistes o menorquinistes però són catalanistes i separatistes radicals i ara, per rematar la jugada es presenten a les elecions de juny amb el partit dels terroristes.

user Antoni Marques | Hace un mes

En aixó ha quedat el fals tòpic del suposat mallorquinisme, menorquinisme... d'un partit que té la barra d'anar amb Bildu que és un partit ple de candidats condemnats per terrorisme i/o assassinat, així que, com més enfora de Mallorca, Menorca i les Illes millor. Empegueits haurien d'estar!!

Carrickfergus Carrickfergus | Hace un mes

Por fin muestran su ADN El que les vote ahora no puede alegar ignorancia

Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace un mes

De poc poden presumir es Pornofachas i Neofascistes de aliances: PP+VOX

user buho | Hace un mes

Luis XIXDe comparsa a ver si rascan algo Caretas fuera Y que dejen de autodenominarse "menorquinistas "

user Luz y Fer | Hace un mes

Pus Mai Més